marți, 27 iulie 2010

Trafic web | Schimb de trafic

Prin schimb de trafic se intelege folosirea unui site specializat care utilizeaza un motor de navigare, ce afiseaza automat, pe rand, pentru o anumita perioada, site-urile inregistrate de utilizatori. Tu vizitezi (automat sau manual) siturile celorlalti utilizatori din sistem iar ei, la randul lor, iti viziteaza site-ul. In functie de necesarul tau de vizite te poti rezuma la un cont gratuit sau iti pot upgrada contul pentru a primi anumite avantaje. Cum ar fi de exemplu, in sistemul de trafic automat, obtinerea unei rate mai bune de schimb de trafic. De exemplu, pentru fiecare site vizitat prin navigare automata primesti 0,4 - 0,5 credite. Cu alte cuvinte acumulezi un credit dupa ce vezi (automat) 2 site-uri din sistem. Daca vrei sa grabesti acumularea de credite, daca vrei sa obtii o rata mai buna intre siturile vizitate si creditele obtinute, iti poti upgrada contul. Pana la a obtine 1,5 credite pentru un site vizualizat. Aceasta este procedura pentru sistemul de schimb de trafic automat. Ai strans - sa zicem - 100 de credite prin navigare automata. ce faci cu ele? Simplu: le transformi in vizite pe siturile tale aprobate in sistem. 1 punct credit = o vizita primita. Principiul este unul simplu. Aloci creditele obtinute prin navigare siturilor tale si primesti in schimb vizite. Pentru fiecare vizualizare primiti un anumit punctaj, iar punctele acumulate le puteti folosi prin alocare la site-ul propriu. Deci, acumulati puncte automat pe care le transformati in trafic web spre site-ul sau website-urile alese de d-voastra.
     Cu cat sunt mai multe vizite, cu atat creste site-ul in importanta in pozitia rezultatelor cautarilor.
Asadar, aveti posibilitatea de a va spori singuri numarul de vizitatori pe site, vizitand cateva ore pe saptamana, timp de cateva secunde, site-urile altor persoane, care la randul lor vor face acelasi lucru cu site-ul d-voastra.
     Bineinteles, recomand sa faceti acest lucru doar la inceput, pentru a va promova mai usor site-ul in motoarele de cautare. Nu cred ca va doriti sa dati click-uri tot restul vietii. Dupa ce acesta a obtinut pozitia dorita, va recomand sa folositi tehnicile de marketing si promovare oferite de motoarele de cautare pentru a va mentine numarul de vizitatori si a atrage atentia noilor clienti. Actualizari dese si populare ale continutului sunt indicate.

     Iata cateva exemple:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu